Liseli gençleri uyuşturucu tuzağına düşüremeden yakalandılar

Mersin'in Erdemli ilçesinde Şanlıurfa'dan getirdikleri uyuşturucu maddeyi lise öğrencilerine satmaya çalışan şüphelileri yönelik operasyonda 8 kişi göz altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Liseli gençleri uyuşturucu tuzağına düşüremeden yakalandılar

Mersin'in Erdemli ilçesinde Şanlıurfa'dan getirdikleri uyuşturucu maddeyi lise öğrencilerine satmaya çalışan şüphelileri yönelik operasyonda 8 kişi göz altına alındı. Şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Jandarma ekipleri Erdemli ilçesinde özellikle lise çağındaki gençleri uyuşturucu maddeye alıştırmaya çalışan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Ekipler Erdemli ve Silifke ilçelerinde 4, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ise 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyonda 8 kişi göz altına alındı. Şüphelilerin ele geçirilen 40 kilo esrar maddesini Şanlıurfa'dan Erdemli'ye getirerek piyasaya sürmeye çalışan ve torbacı olarak tabir edilen şahıslar ile uyuşturucu maddenin naklinde güvenlik güçlerine yakalanmamak için öncülük yapan şahıslar olduğu belirlendi.
Erdemli Adliyesi'ne sevk edilen 8 kişiden 4'ü tutuklandı. Aynı operasyonun bundan önceki ayağında ise 5 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar