Lise Öğrencisine Toplu Tecavüzü Rehber Öğretmeni Ortaya Çıkardı

2 yıl önce Facebook'ta tanıştığı gencin tecavüz ettiği lise öğrencisi, 'Elimizde görüntülerin var, internette yayınlarız' diye tehdit eden 16 kişinin daha tecavüzüne uğramış.

Google Haberlere Abone ol
Lise Öğrencisine Toplu Tecavüzü Rehber Öğretmeni Ortaya Çıkardı

Adana'da, iki sene evvela Facebook'ta tanıştığı bireyin tecavüz ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın, bu bireyin çektiği görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek tehdit eden 16 bireyin daha tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Olayı kılavuz öğretmenine söyleyen kız çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen sekiz şahıs gözaltına alındı.

FACEBOOK'TAN TANIŞTI, TECAVÜZ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, hadise Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Y.G. (16), 12 yaşındayken 2011 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Can Ç. (22) adlı bir şahısla tanıştı. Ardından sima yüze görüşmeye başladı. Birliktelikleri devam ederken 2014 yılında Can Ç., kız çocuğuna tecavüz etti.

'ELİMİZDE GÖRÜNTÜLERİN VAR' DİYE TEHDİT MESAJLARI ALMAYA BAŞLADI

Bir zaman sonra da Can Ç. kız çocuğundan ayrıldı. Ancak Y.G., Can Ç.'den ayrıldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook, Twitter ve telefonuna 'Elimizde senin Can Ç. ile görüntülerin var, Şayet bizimle ortak olmazsan bunu sosyal paylaşım sitesi üstünden yayarız rezil olursun' diyerek tehdit mesajları almaya başladı.

2 YIL BOYUNCA 16 KİŞİNİN TECAVÜZÜNE UĞRADI

Bu tehditlerden çekinen kız çocuğu, iki sene boyunca 16 kişiyle zorla ortak olmak mecburiyetinde kaldı. Ancak buna karşın telefonları bir çeşitli susmak bilmezken sosyal medyadan da devamlı tıpkı görüntü nedeni ile tehdit mesajları gelmeye devam etti.

AĞLAYARAK REHBER ÖĞRETMENİNE ANLATTI

Yaşadıkları nedeni ile bunalıma giren ve okulda içine kapanan kız çocuğunun bu vaziyetini kılavuz öğretmeni ayrım ederek yanına çağırdı. Rehber öğretmeni Y.G.'ye bir derdi olup olmadığını sordu, kız çocuğu evvela söylemek istemese de daha sonra ağlayarak yaşadıklarını bir bir öğretmenine anlattı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üstüne öğretmen, kız çocuğunun ailesini çağırıp kızlarının yaşadığı ve içine düştüğü vaziyeti anlattı. Aile derhal polise başvurdu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçip kız çocuğunun telefon, Twitter ve Facebook adreslerini inceleyerek tehdit edip tecavüz eden 16 insandan 8'ini yakaladı. Polis, zanlıları emniyete getirerek sorguya aldı. Zanlılar tecavüz etmediklerini kız çocuğunun kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini, görüntüyü de kız çocuğunun kendisinin çektiğini söyledi.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN ŞİMDİ ÜNİVERSİTEDE OKUYORMUŞ

Bu arada, Y.G'ye 14 yaşında tecavüz eden ve görüntüyü çektiği ileri sürülen şahsın üniversitede okuduğu yakalanması için iş başlatıldığı öğrenildi.

ŞÜPHELİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN GÜLMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına tahsil edilen Orkun K. (22), Uğur S. (21), Kaan S. (21), Eyüp Ç. (19), Engin K. (24), Halil İbrahim G. (21), A.K.(17) ve E.C.D.(17) sorgularının arkasından adliyeye sevk edildi. Bu sırada bir zanlının gülmesi dikkat çekti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar