KUTSO’dan 3. OSB’ye ortaklık kararı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) mayıs ayı meclis toplantısında, kurulacak 3. organize sanayi bölgesine kurucu ortak olunmasına karar verildi. KUTSO, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne kurucu ortaklık kararı aldığını yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
KUTSO’dan 3. OSB’ye ortaklık kararı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) mayıs ayı meclis toplantısında, kurulacak 3. organize sanayi bölgesine kurucu ortak olunmasına karar verildi.

KUTSO, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne kurucu ortaklık kararı aldığını yaptığı yazılı açıklama ile açıkladı. Nafi Güral başkanlığında gerçekleşen KUTSO Mayıs ayı olağan toplantıda alınan karara ilişkin açıklamada şunlar belirtildi: “Kütahya’da ticaretin ve sanayinin geliştirilmesi, ekonominin canlandırılması konularında iş dünyasına öncülük eden KUTSO, Kütahya Merkez Organize Sanayi Bölgesi ve Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri ile belirli periyotlarda çeşitli istişare toplantıları gerçekleştirmektedir. Bu toplantılarda, Kütahya Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların sorunları müzakere edilerek, bu sorunlara çözüm üretilmektedir. Teşvik avantajlarının yanı sıra, coğrafi konumu açısından da büyük yatırım avantajlarına sahip Kütahya’da, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda odamız tarafından çalışma grubu oluşturuldu. Bu kapsamda, il merkezinde ve ilçelerde bulunan organize sanayi bölgesi müdürlüklerinden tahsis edilen, yatırım halinde, boş alan olarak, yatırım alanları ile ilgili bilgiler toplanarak, 3.organize sanayi bölgesi ihtiyacını belirleyecek mevcut durum çalışması yapıldı.”

CİHAN

Yorumlar