Kutlu Doğum Haftası'nda huzurevini ziyaret ettiler

Adana Burç Vural İlköğretim Okulu öğretmenleri ve Okul Aile Birliği üyeleri Kutlu Doğum Haftası kapsamında Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. SHÇEK'e bağlı Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni...

Google Haberlere Abone ol
Kutlu Doğum Haftası'nda huzurevini ziyaret ettiler

Adana Burç Vural İlköğretim Okulu öğretmenleri ve Okul Aile Birliği üyeleri Kutlu Doğum Haftası kapsamında Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

SHÇEK'e bağlı Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Aysel Vural, üyeler Ayşe Oğuz ve Sibel Oğuz, velilerle birlikte bu anlamlı ziyarete destek verdi.

Huzurevi Müdür Yardımcısı Hacer Musabeyoğlu velilere ve sınıf öğretmenlerine, huzurevinde kalan yaşlıların genel durumu hakkında bilgi vererek, bu ziyaretle büyüklerimizin duasını almanın önemini vurguladı. Huzurevini ziyaret eden veliler burada yaşlılarla yakından ilgilenip, onlara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Hatipoğlu bu ziyaretin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapıldığını belirtirken, "Peygamber Efendimiz (sav)’in insanlara verdiği değere istinaden yaşlılarımızı ziyaret etmeye karar verdik. Efendimiz yaşlılarımızın ziyaret edilmesini tavsiye ederdi. Biz de onun bize verdiği bu emir ile yaşlılarımızın halini hatırını sormak için geldik." dedi. CİHAN

Yorumlar