Kütahyalı şoförler AK Partili adayı yuhaladı

Kütahya Şoförler Odası'nın genel kuruluna katılan AK Parti Kütahya Belediye başkan adayı Kamil Saraçoğlu, partisinin icraatlarını anlatmak isteyince oda üyeleri tarafından yuhalandı.

Google Haberlere Abone ol
Kütahyalı şoförler AK Partili adayı yuhaladı

Kütahya Şoförler Odası'nın genel kuruluna katılan AK Parti Kütahya Belediye başkan adayı Kamil Saraçoğlu, partisinin icraatlarını anlatmak isteyince oda üyeleri tarafından yuhalandı. Son 11 yıldır Kütahya’nın hak ettiği hizmeti hükümetten aldığını iddia eden Saraçoğlu’na Kütahya Şoförler Odası esnafı tepki gösterdi.

30 Mart'ta yapılacak mahali idareler seçimlerinde AK Parti tarafından Kütahya Belediye başkan adayı olarak gösterilen Kamil Saraçoğlu, bir otelde düzenlenen Kütahya Şoförler Odası'nın Genel Kurulu'na katıldı. Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti Belediye başkan adayı Kamil Saraçoğlu konuşmasına genel kurul üyelerini selamlayarak başladı. Saraçoğlu, "Belediyeler hiçbir zaman zorla iktidarda kalmaz, zorla ülkeyi yönetmez. Demokrasinin olmazsa olmazları vardır. 11 yıldır çalışmalarımız var. Bunda üç genel seçim, iki yerel seçim ve iki de referandumu milletin önüne hakemliğine koymuşuz ve millet demiş ki siz bu işi iyi yapıyorsunuz" demesiyle genel kurula katılan üyelerin alkış, ıslık ve yuhalamaları ile karşı karşıya kaldı.

Genel kurulu yöneten hükümet komiserinin müdahalesi ile ortamın yatışmasının ardından konuşmasına devam eden Kamil Saraçoğlu, "Bunu üzülerek görüyorum. Halkımız her şeyi biliyor. Projelerimizle halkımızın yanında olduğumuzu söylüyoruz. Projelerimizi önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Tepki gösteren göstermeyen herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyorum." dedi. Alkışların ve yuhalamaların artması üzerine Saraçoğlu kürsüden indi. CİHAN

Yorumlar