Kütahya’da kavga: 1 ağır yaralı

Kütahya’da, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan kavgada bir kişi tüfek ve bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Olay, Gaybiefendi Mahallesi Bekir Avlupınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri tarafından polise bildirilen kavgada...

Google Haberlere Abone ol
Kütahya’da kavga: 1 ağır yaralı

Kütahya’da, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan kavgada bir kişi tüfek ve bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.

Olay, Gaybiefendi Mahallesi Bekir Avlupınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri tarafından polise bildirilen kavgada Süleyman T. (18) tüfek ve bıçak darbeleri ile yaralanarak yere düştü. Yerde kanlar içerisinde kalan Süleyman T., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kavgadan karıştığı öğrenilen Mustafa Ö., Ali T., Furkan Ü., Abdullah K., Caner Ö., İlker E., Fatih G., Süleyman T.’nin yaralanmasının ardından olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde bulunan tüfek fişeği ile bıçak üzerinde inceleme yaptı.

YARALI OĞLUNUN AYAKLARINI ÖPTÜ

Oğlunun yaralanıp hastaneye kaldırıldığını öğrenen Satı T., görevli polis memurlarından bilgi almak istedi. DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitelerinde boş yatak olmaması nedeniyle Uşak Devlet Hastanesi'ne nakledilmek üzere ambulansa bindirilen oğlunun ayaklarını öpen anne Satı T., “Bir kere göreyim ne olur? Yavrum gitme dedim. Otur evde dedim. Dinlemedi beni camı kapat gir içeriye dedi. Ah kuzum ben kıyamadım bir tokat vuramadım yavrum ah Süleyman’ım. Allah’a emanet ol oğlum. Biz nasıl gideceğiz böyle? Ben gideyim ne olur? Beş kuruş param yok neyle gideceğim? Allah’ım sen koru ya rabbim” ifadelerini kullandı.

Uşak’a sevk edilen Süleyman T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, olaya karıştığı öğrenilen 7 kişiyi gözaltına alarak Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi’ne götürdüğü öğrenildi. CİHAN

Yorumlar