Kuloğlu: Kasif ve Tuskon’un çizdiği hedefler doğrultusunda çalışmaktayız

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kuloğlu ve yönetimi tarafından basın mensupları ile yeni dernek binasında kahvaltıda buluştu.Kahvaltıdan sonra bir basın açıklaması yapan Başkan...

Google Haberlere Abone ol
Kuloğlu: Kasif ve Tuskon’un çizdiği hedefler doğrultusunda çalışmaktayız

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kuloğlu ve yönetimi tarafından basın mensupları ile yeni dernek binasında kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıdan sonra bir basın açıklaması yapan Başkan Kuloğlu geçtiğimizgünlerde yapılan mini törende görevi devir aldıklarını söyledi. "Kısaadı BASİAD olan Bafra Sanayici ve işadamları derneği 2005 yılında 7 kurucu üye ile birlikte Bafra’da kuruldu. Bugün itibari ile 175 üye ile faaliyetlerini sürdürmektedir." diyen Kuloğlu, "Bu vesile ile BASİAD’ın kurucu yönetim kurulu üyelerine ve kurucu başkan Mustafa Kör ile Ahmet Aydın’a teşekkür etmek istiyoruz. Zaman içinde bölgemizde gelişen sanayici ve işadamları dernekleri bir araya gelerek güçlerini birleştirdi. Önce KASİF’i ardından da TUSKON’u kurdu. BASİAD olarak çeşitli projeler, etkinlikler yapmaktayız. Bu amaç çerçevesinde dernek olarak federasyonumuz KASİF ve Konfederasyonumuz TUSKON’un çizdiği hedefler doğrultusunda kamu kurumları, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmaya özen gösteriyoruz.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar