Kullanılmayan üst geçitte incir ağacı kök salmış

Etraftaki esnaf tarafından 'süs geçit' olarak adlandırılan üst geçidi kullanmayan vatandaşlar, hayatları pahasına da olsa yoldan geçmeyi tercih ediyor. Üst geçit kullanılmadığı için adeta otlarla kaplanmış ve incir ağaçları ise geçide...

Google Haberlere Abone ol
Kullanılmayan üst geçitte incir ağacı kök salmış

Etraftaki esnaf tarafından 'süs geçit' olarak adlandırılan üst geçidi kullanmayan vatandaşlar, hayatları pahasına da olsa yoldan geçmeyi tercih ediyor. Üst geçit kullanılmadığı için adeta otlarla kaplanmış ve incir ağaçları ise geçide kök salmış durumda.

    Samsun’un Terme ilçesinde bulunan üst geçitte incir ağaçları kök salınca esnaf ismini değiştirip, süs geçit olarak koymuş. İlçenin merkez 2 mahallesini bölen Karadeniz Sahil yolu üzerinde bulunan ve yayaların kullanılması için hizmete açılan üst geçit vatandaşlar tarafından tercih edilmeyince, geçidin üzerinde otlar yeşermiş. İnsanlar kendi can güvenliğini hiçe sayarak üst geçidi kullanmayıp karayolundan karşıya geçiyorlar. Orta refüjdeki tel örgüyü sökerek karşıdan karşıya geçmek için bu tehlikeli yolu tercih ediyorlar. Üst geçit etrafında bulunan esnaflar ise kimsenin kullanmadığı üst geçide süs geçit ismini vermişler. Yol kenarında bulunan galericilik yapan bir esnaf, kimse üst geçidi kullanmıyor ki ben kullanıldığını nadir görüyorum kolay ve merdiven olmadığı için insanlar yoldan geçmeyi tercih ediyorlar. Üst geçidi kullanmayan vatandaşlar ise akıcı trafiğe aldırış etmeden halen yoldan karşıdan karşıya geçmeye devam ediyor. Kullanılmayan üst geçitte ot ve çiçekleri görmek mümkünken bazı yerlerinde ise incir ağaçları üst geçide çoktan kök salmış durumda.

CİHAN

Yorumlar