Küçük Emirhan’ın üzerine devrilerek öldüren kale direği hala yerinde

Sakarya’nın İkizce Osmaniye Mahallesi’nde, 8 yaşındaki küçük Emirhan Aşık’ın üzerine devrilerek ölümüne sebep olan kale direği hala kaldırılmadı. Arkadaşları ile birlikte köy sınırları içerisindeki boş alanda top oynayan Emirhan...

Google Haberlere Abone ol
Küçük Emirhan’ın üzerine devrilerek öldüren kale direği hala yerinde

Sakarya’nın İkizce Osmaniye Mahallesi’nde, 8 yaşındaki küçük Emirhan Aşık’ın üzerine devrilerek ölümüne sebep olan kale direği hala kaldırılmadı.

Arkadaşları ile birlikte köy sınırları içerisindeki boş alanda top oynayan Emirhan Aşık, iddiaya göre başka köyden gelenler oynamasın diye diğer arkadaşları tarafından devrilen direğin altında kalmıştı. Yaralı olarak arkadaşları tarafından direğin altından çıkarılan ve özel bir araçla Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aşık, ameliyat edilmesine rağmen kurtarılamamıştı. Bir gün sonra hastanede hayatını kaybeden talihsiz çocuğun cenazesi dün ikindi vakti kılınan namazdan sonra mahalle mezarlığında toprağa verilmişti.

Bu arada olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen Emirhan’ın ölümüne sebep olan kale direği olayın meydana geldiği ilk günkü gibi hala yerinde duruyor. Aynı alanda Adapazarı Belediyesi’nin çocuk parkı ve yetişkinler için kondisyon aletleri de bulunuyor. Direğin kaldırılmaması ve hiçbir önlem alınması dikkat çekiyor.

MUHTAR DİREĞİ KİMİN KOYDUĞUNU BİLMİYLORUZ

İkizce Osmaniye Köyü Muhtarı Abdurrahman Barçın, “Buraya bu direkleri kim getirdi, kim dikti belli değil. Direğin birisi zemine sağlamlaştırılmış, ancak diğeri sabitlenmemiş. Küçük çocuklar top oynadıklarında o direk saha içinde yakınlaştırılıyormuş. Sonra da başka çocuklar oymasın diye direk oyun bitiminde devriliyormuş. Bu kez devrilirken de böyle bir kaza meydana gelmiş. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Aile çok üzgün.” açıklamasında bulunmuştu.

CİHAN

Yorumlar