KTO başkanından üyelik uyarısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 5174 sayılı kanunun 10.

Google Haberlere Abone ol
KTO başkanından üyelik uyarısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 5174 sayılı kanunun 10. maddesi gereğince adresleri tespit edilemeyen ve iki yıldır aidat borcunu ödemeyen üyelerin aidat tahakkuklarının durdurulacağını belirtti. Hiçyılmaz, bu durumdakilerin üyeliklerinin iki yıl boyunca askıya alınacağını ve askı süresi sonunda meslek grupları ile seçmen listelerinden silineceklerini belirtti.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelik bilgilerini güncellemeyen ve vadesi geçmiş aidat borcu bulunan üyelerin durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, meslek grubu ve seçmen listelerinden silinen üyeler tarafından adres ve durumları hakkında Kayseri Ticaret Odası'na bilgi verilmesi halinde yapılacak uygulamayı anlattı. Hiçyılmaz, geçmiş dönem aidat borçlarının ödenmesi halinde tekrar aidat tahakkuklarının başlatılacağını ve meslek grubu ile seçmen listelerine yeniden kayıtların yapılacağını ifade etti.

İki yıl içinde adres ve bilgilerini güncellemeyen üyelerin ise kayıtlarının silineceğini belirten Hiçyılmaz, "Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde herhangi bir hak kaybı doğmaması için ilgili tüm üyelerimizi, oda kayıtlarının güncelliği konusunda oda sicil birimine başvurmaları gerekmektedir. Üyelerimizin, adres ve bilgilerine ilişkin değişiklikleri kısa sürede tescil ettirmeye ve oda aidat borçlarını ödemeye davet ediyoruz." dedi.
CİHAN

Yorumlar