KSÜ Masa Tenisinde Türkiye 3. oldu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonun 2014 yılı faaliyet programı kapsamında Konya’da düzenlenen Ünilig Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye Şampiyonasında 3. olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), erkek masa tenisi takımı...

Google Haberlere Abone ol
KSÜ Masa Tenisinde Türkiye 3. oldu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonun 2014 yılı faaliyet programı kapsamında Konya’da düzenlenen Ünilig Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye Şampiyonasında 3. olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), erkek masa tenisi takımı KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan'ı ziyaret etti.

    KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri Muhammet Donatbayan, Cüneyt Turdu, Fesih Turdu ve Kaan Karaca’dan oluşan tenis takımı rektör Karaaslan'ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerin başarılarında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan, “Bu başarı gelecek için bizleri umutlandırdı. Bugün üçüncülük yarın şampiyonluk. İnanıyorum ki sizler daha çok çalışarak ve kendinizi geliştirerek bunu da başarırısınız ve Sütçü İmam Üniversitesinin adını masa tenisinde zirveye yazdırırsınız. Sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarınızın artarak devamını diliyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar