Krosta Avrupa üçüncüsü oldular, altını kaptılar

Portekiz’de geçtiğimiz hafta yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda takım halinde üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından birer Cumhuriyet altınıyla ödül.

Google Haberlere Abone ol
Krosta Avrupa üçüncüsü oldular, altını kaptılar

Portekiz’de geçtiğimiz hafta yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda takım halinde üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından birer Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Başkan Altepe, krosun kraliçelerini Gönül Dostları Sofrası’ndaki başkanlık makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Taha Başparmak, Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz ve takımın Baş Antrenörü İshak Kaya’nın da katıldığı ziyarette Başkan Altepe, 6 bayan sporcuyu tebrik ederek birer Cumhuriyet altını taktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm Avrupa kulüplerinin katıldığı bir şampiyonada Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı’nın üçüncü olmasının gurur verici olduğunu kaydetti. Alınan başarının önümüzdeki yıl yapılacak Avrupa şampiyonası için direkt katılım hakkı doğurduğunu belirten Başkan Altepe, "Büyükşehir’in bayrağını Avrupa’da dalgalandıran ve iyi bir sonuç alan takım oyuncularımızı tebrik ediyorum. Artık gelecek yıl da bu organizasyona katılmayı şimdiden garantiledik. Önümüzdeki atletizm şampiyonasında Büyükşehir yine temsil edilecek. Başarınızı alkışlıyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyespor Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz ise Genç Bayanlar Atletizm Takımı oyuncularının 2 Şubat 2014 tarihinde Portekiz’in Lizbon kentinde gerçekleştirilen Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda takım halinde üçüncü olduğunu hatırlattı. Alınan sonuçla 2015 yılında yapılacak şampiyonaya direkt vize aldıklarını ifade eden Karadeniz, verdiği maddi ve manevi destekler nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Genç Bayanlar Atletizm Takımı Baş Antrenörü İshak Kaya da 8 takımın yarıştığı şampiyonada ikinciliği kıl payı kaçırdıklarını vurguladı. CİHAN

Yorumlar