Kort Tenisi Şampiyonu Hoşgörü Lisesi oldu

Liseler arası düzenlenen bayanlar kort tenisi yarışmalarında Özel Hoşgörü Ayşe Doğru Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kort Tenisi Şampiyonu Hoşgörü Lisesi oldu

Liseler arası düzenlenen bayanlar kort tenisi yarışmalarında Özel Hoşgörü Ayşe Doğru Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

    Kıran kırana geçen maçlar sonucunda, Özel Hoşgörü Ayşe Doğru Anadolu Lisesi finalde Derviş Paşa Anadolu Lisesi’yle yarıştı. Yarışma sonunda Özel Hoşgörü Ayşe Doğru Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği Derviş Paşa Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Abdullah Keskiner Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi kazandı.

    Şampiyon olan okulun öğrencileri Sultan Şal, Zehra Erdem, Fatma Rümeysa Bozkurt, Meryem Yücel büyük sevinç yaşarken, ikinci olan Dervişpaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinin üzüntüleri gözlerden kaçmadı.

    Özel Hoşgörü Ayşe Doğru Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni İclal Şahin, “Öğrencilerimiz, sene başından itibaren antrenörümüz Gülcan Oruç'la birlikte disiplinli bir şekilde çalışarak şampiyonluğu kazandılar.” dedi.

    Öğrencileri makamında kabul eden Okul Müdürü Lokman Kılıç ise, “İl birincisi olan öğrencilerimizi, antrenörümüzü ve Beden Eğitimi zümresini tebrik ediyorum. Okulumuz yeni olmasına rağmen, birçok branşta ilde şampiyonluklar kazandı. Özellikle masa tenisi’nde bay-bayan takımımız, satrançta bay-bayan takımımız, basketbolda bay takımımız, eskrimde bayan takım ve kort tenisinde de bayan takımımızın şampiyonluğu bizleri mutlu etti. Bundan sonra da bu başarılar artarak devam edecektir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar