Körfez Dershanesi öğrencileri annelerine mektup yazdı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde eğitim veren, Körfez Dershanesi Kırkağaç Şubesi, bu yılki Anneler Günü’nde öğrenci annelerine bir sürpriz yapmak için ‘Anneme Mektup’ kampanyası düzenledi.     Kendi duygu düşüncelerini...

Google Haberlere Abone ol
Körfez Dershanesi öğrencileri annelerine mektup yazdı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde eğitim veren, Körfez Dershanesi Kırkağaç Şubesi, bu yılki Anneler Günü’nde öğrenci annelerine bir sürpriz yapmak için ‘Anneme Mektup’ kampanyası düzenledi.

    Kendi duygu düşüncelerini el yazılarıyla yazıp zarfa koyan yaklaşık 500 dershane öğrencisi mektupları posta yolu ile gönderimi için dershane yönetimine teslim etti. Dershane yönetimi de kurumun duygu düşüncelerini ve tebrik mesajını da ekleyip öğrenci annelerinin adresine mektupları gönderdi.

    Kırkağaç Körfez Dershanesi Müdürü Mutlu Uludağ, “Dünyanın en değerli varlıkları annelerimiz için Türkçe öğretmenlerimizin öneri ve destekleriyle, dershane öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini kâğıda döküp kendi el yazıları ile annelerine birer mektup yazmalarını istedik ve Körfez Dershanesi olarak biz de tebrik notu ekleyip posta yolu ile ailelerin adreslerine gönderdik." dedi.

    Mektup kampanyasından dolayı eğitim çevresinden de olumlu tepkiler aldıklarını belirten Mutlu Uludağ “Toplumun çekirdeği ailedir. Annelerin ve ailelerin mutluluğuna bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Bu vesile ile Körfez Dershanesi olarak tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar