Körfez Dershanesi LYS'de Manisa'nın gururu oldu

Manisa Körfez Dershanesi, LYS'de bir Türkiye birincisi, iki Türkiye üçüncüsü ve bir Türkiye dördüncü çıkardı. Ayrıca ilk 100’de 32 öğrenci ve 172 derece çıkarmanın onurunu yaşadı. Müdür Müslüm Yılmaz, bu sene Türkiye ilk 100’de...

Google Haberlere Abone ol
Körfez Dershanesi LYS'de Manisa'nın gururu oldu

Manisa Körfez Dershanesi, LYS'de bir Türkiye birincisi, iki Türkiye üçüncüsü ve bir Türkiye dördüncü çıkardı. Ayrıca ilk 100’de 32 öğrenci ve 172 derece çıkarmanın onurunu yaşadı. Müdür Müslüm Yılmaz, bu sene Türkiye ilk 100’de dört öğrencilerinin 14 derece, ilk binde 16 öğrencilerinin de 121 derece yaptığını söyledi.

Müdür Yılmaz, Körfez Dershaneleri'nin 144 şubesiyle Türkiye geneli hizmet veren ulusal bir marka olduğunu belirterek, “Marka olmasında öğretmen kadrosu, yayın kalitesi, teknolojiden en iyi şekilde istifade ederek Randevulu Ders Sistemi, Ödev Takip Sistemi, Sanal Kütüphane, Körfez Video, Körfez TV, Veri Bilgilendirme Sistemi, Tekno Deneme, Tekno Test, DVD’li Çözüm gibi sistemleri uygulamasıdır. Ayrıca iki yıldır bütün şubelerimizde akıllı tahta ve akıllı defter sistemini başarıyla uygulamaktayız. Şehzadeler şehri Manisamız'a daha nice başarılar kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bıkmadan usanmadan çalışmamızın sırrı ise mesleğimizi aşk derecesinde sevmemizdir.” dedi. Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen aileleri, Milli Eğitim camiası ve özellikle büyük bir özveriyle çalışan Körfez camiasına teşekkür eden Yılmaz, “Bu başarının gerçek mimarı sevgili gençlerimizi tebrik eder, onlara sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. Üniversite tercihleri, 7-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Manisa Körfez olarak bütün öğrencilere üniversite tercihlerinde ücretsiz olarak yardımcı olunacak.” diye konuştu.

2014 LYS’de Manisa Körfez Dershanesi'nde ilk binde dereceye giren öğrenciler: Hatice Tuğba Türkiye 35.’si, Adem Çabak Türkiye 45.’si, Pelin Kumcular Türkiye 47.’si, Recep Bıçakcı Türkiye 71.’si, Mehmet Reşat İnal Türkiye 145.’si, Ayça Özsoy Türkiye 150.’si, Süleyman Taşkın Türkiye 162.’si, İsmail Yoldaş Türkiye 208.’si, Mustafa Talha Avcu Türkiye 291.’si, Tarık Çevik Türkiye 313.’sü, Esra Tezcan Türkiye 317.’si, Sadriye Görece Türkiye 391.’si, Hatice Ünlü Türkiye 442.’si, Mesut Güneş Türkiye 480.’si, Nur Hitay Keskin Türkiye 779.’su ve Özge Dinçerler Türkiye 862.’si.

Başarısını düzenli çalışmaya bağlayan Pelin Kumcular, dershane öğretmenlerinin çok büyük katkılarıyla geçen yıl ramazan ayından beri sınavlara hazırlandığını söyledi. Kumcular, “Öğretmenlerimiz, gece gündüz bizimle birlikte çalıştılar. Her zaman yanımızda oldular. Bu başarımı elde etmemde emeği geçen aileme, dershane ve okul öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etmeyi düşündüğünü bildirdi. CİHAN

Yorumlar