Köpekten kaçan kedi direkte mahsur kaldı

Mersin’in Silifke ilçesi çöp konteynerinin içindeki çöplerden yiyecek arayan anne kedi, kendisine saldıran köpeği görünce korkudan telefon direğine çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Köpekten kaçan kedi direkte mahsur kaldı

Mersin’in Silifke ilçesi çöp konteynerinin içindeki çöplerden yiyecek arayan anne kedi, kendisine saldıran köpeği görünce korkudan telefon direğine çıktı. Yağan yağmurun altında bir süre direkte mahsur kalan kediyi gören duyarlı bir vatandaş itfaiyeye haber verdi. Kedinin yavrusu ise çöp konteyneri üzerinde annesini bekledi.

Silifke'nin Göksu Mahallesi'nde bir kedi ve yavrusu, çöp konteynerinde yiyecek ararken bir köpeğin saldırısına uğradı. Anne kedi köpekten kurtulmak için telefon direğine tırmandı. Kedi burada yağmur altında uzun süre köpeğin uzaklaşmasını bekledi. Bu sırada olayı gören duyarlı bir vatandaş Cemal Atilla, Silifke Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Yarım saat itfaiyenin gelmesini bekleyen Atilla, direkte mahsur kalan anne kedinin itfaiye ekibi gelmeden direkten inmeyi başarmasıyla rahat nefes aldı.

Direkten inen anne kedi ve yavrusu, vatandaş gözetiminde çöp konteynerinin içine girerek karınlarını doyurmanın telaşına devam etti. Kendisini kovalayan köpeğin ise yine çöp konteyneri etrafında beklemesi dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar