Konuralp Koleji öğrencisi, TEOG’da Türkiye birincisi oldu

Özel Konuralp Koleji öğrencisi Yiğit Saygılı Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm branşlarda soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. TEOG sınavında Özel Konuralp Ortaokulu öğrencisi Yiğit Saygılı bütün branşlarda...

Google Haberlere Abone ol
Konuralp Koleji öğrencisi, TEOG’da Türkiye birincisi oldu

Özel Konuralp Koleji öğrencisi Yiğit Saygılı Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm branşlarda soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

TEOG sınavında Özel Konuralp Ortaokulu öğrencisi Yiğit Saygılı bütün branşlarda tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi oldu.

Sosyal, kültürel ve sportif birçok alanda çeşitli başarılara imza Konuralp Koleji, TEOG sınavında da Türkiye Birincisi çıkararak, 2013-2014 eğitim öğretim yılı başarılarını taçlandırmış oldu. Türkiye birincisi olan Yiğit Saygılının velisi Hakkı Saygılı, "Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu başarıda okulumuzun ve öğretmenlerimizin büyük desteklerini ve emeğini gördük. Emeği geçen bütün idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarıda büyük emeği olan okulumuza devam kararı aldık. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatımıza Özel Konuralp Fen Lisesi nde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Özel Konuralp Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Hakkı Altaş, eğitim gören öğrencilerin kolejde geleceğe daha iyi hazırlandığını ifade ederek; "Öğrencilerimiz bu okulda sınavlara en iyi şekilde hazırlanıyor. Elde edilen bu başarıda bu çalışmaların ürünüdür. Okul olarak yıllardır devam eden SBS başarılarımına bir yenisi daha eklemiş oldu. Geçtiğimiz yılda yine öğrencilerimiz M.Kütahya Birincisi olmuştu. Öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen bütün idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar