Kontrolden çıkan otomobilin kadın sürücüsü ölümden döndü

Eyüp’te, ani fren yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çarparak yan yattı.

Google Haberlere Abone ol
Kontrolden çıkan otomobilin kadın sürücüsü ölümden döndü

Eyüp’te, ani fren yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çarparak yan yattı. Otomobilde sıkışan kadın sürücü, vatandaşlar tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı.

Kaza, Silahtarağa Caddesi Gaziosmanpaşa sapağında saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 GJ 0209 plakalı otomobiliyle Eminönü istikametine ilerleyen Çiğdem Gürkan (33), ani fren yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil bir süre kendi etrafında döndükten sonra kaldırıma çarptı. Otomobil yan yatarken Çiğdem Gürkan sürücü kabininde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdikten sonra sürücünün yardımına koştu. Vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan Gürkan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. Çiğdem Gürkan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altındaki sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Görgü tanıkları da sürücünün fren yapmasıyla otomobilin savrulduğunu ve kaldırıma çarptığını aktardı.

Kazayı haber alan Çiğdem Gürkan’ın eşi de vakit kaybetmeden kaza adresine geldi. Polislerden eşinin durumu hakkında bilgi alan koca iyi olduğunu öğrenince rahat nefes aldı. Kaza yerini emniyet şeridiyle kapatan polis ekipleri de inceleme yaptı.

CİHAN

Yorumlar