Konservatuvardan yıl sonu sergisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan yıl sonu resim sergisi açıldı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı. Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda...

Google Haberlere Abone ol
Konservatuvardan yıl sonu sergisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan yıl sonu resim sergisi açıldı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşen konservatuvarın yıl sonu resim sergisi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katıldı. Açılışa ayrıca Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, konservatuvar eğitmenleri ve öğrenciler iştirak etti.

Açılış öncesi bilgiler veren Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Müdürü Burhan Suluev, sergide 144'ü yağlı boya olmak üzere toplam 204 eserin yer aldığını belirtti. Serginin açılışını eşi Neşe Özhaseki ile birlikte yapan Başkan Özhaseki, daha sonra sergiyi gezerek kursiyerlerce yapılan tabloları yakından inceledi. Zaman zaman tablo sahipleri ile sohbet de eden Başkan Özhaseki, bir yıllık emek sonucunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığının görüldüğünü söyledi.

Başkan Mehmet Özhaseki, belediyelerin görevinin altyapı ve üstyapı gibi yatırımlar olduğunu; ancak kültür ve sanata da destek vermek gerektiğini belirterek bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Özhaseki, KAYMEK ve konservatuvarın kültür ve sanat alanında çok başarılı olduklarını da sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar