Kökçüoğlu Mahallesi'nden Demirtaş'a destek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a Kökçüoğlu Mahallesi'nden tam destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kökçüoğlu Mahallesi'nden Demirtaş'a destek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a Kökçüoğlu Mahallesi'nden tam destek geldi. Mahalle sakinleri düzenlenen mitingde Başkan Demirtaş'a sevgi gösterisinde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kökçüoğlu Mahallesi'nde düzenlenen miting alanına alkışlar arasında geldi. Çiçeklerle karşılanan Başkan Demirtaş, İlkadım'ı yeniden kazanacaklarını söyledi. Meclis üyeleri ile birlikte halka seslenen Başkan Demirtaş, 5 yıllık dönemde yaptıkları çalışmalar ve yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Havai fişek gösterisi arasında konuşmasına başlayan Demirtaş, "5 yıllık süre içinde belediyemizi mali disiplin altına aldıktan sonra Hilal Kart, SAMBİS, Yeraltı Konteyner Sistemi, Halk Ekmek, Askıda Ekmek, Çorba Ekmek, Sevgi Evleri, Trafik Eğitim Parkı, Çöpünüz Altın Olacak Engeller Ortadan Kalkacak, Çanakkale Gezileri, Bilgi Evleri ve Atık Yağların Toplanması Projelerini hayata geçirdik. Bu projelerin yanı sıra 240 bin ton asfalt dökerek Samsun-Ankara mesafesi kadar yol ve kaldırım çalışması yaptık. Araç filomuzu yeniledik. Festival ve şenlikler kapsamında Ramazan Etkinlikleri, Sünnet Şöleni, Halk Koşusu, Bisiklet Şenliği, Balık Ekmek, Hemşehri Dernekleri Buluşması ve Uçurtma Şenliği düzenledik." dedi.

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Demirtaş, yeni dönemde daha hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu: "Yeni dönemde önceliğimiz belediye hizmet binası olacak. Belediye Hizmet Binası'nın yanı sıra Türk Dünyası Parkı, İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Villa Köy Evler Projesi, Yaşayan Tarih Mecidiye Projesi, İlkadım Olimpik Spor Merkezi, Köy Evleri Projesi, Anadolu Kültür Merkezi, Unkapanı Kültür ve Ticaret Merkezi, Kışla Mahallesi Kültür Merkezi, Karasamsun Sevgi Parkı (40 dönüm), Atatürk Yaşam Merkezi (15 dönüm), Kadın Sığınma Evi, Refakatçi Evi, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi, Hobi Bahçesi (150 adet), Katlı Otopark ve Ticaret Merkezi (Kale Mahallesi ve Diş Hastanesi Yanı Katlı Otopark), Parklar, Yeni Engelsiz Yaşam Merkezi projelerimizi hayata geçireceğiz. İlkadım daha ileriye götürmek için elimizden gelen çabayı meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte göstereceğiz." CİHAN

Yorumlar