"Kocasinan'da yaşayanlara yetim ve üvey evlat gibi davranılıyor"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı, Argıncık Kayabaşı Mahallesi'nde seçim bürosu açtı.

Google Haberlere Abone ol
"Kocasinan'da yaşayanlara yetim ve üvey evlat gibi davranılıyor"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı, Argıncık Kayabaşı Mahallesi'nde seçim bürosu açtı. Seçmenlerin ilgi odağı olan İbrahim Özbek, "Kocasinan ilçesinde yaşayan insanlar mevcut belediye başkanlarınca yetim ve üvey evlat muamelesi görüyor. Size sözüm var, insanlarımız Kocasinan ilçesinde yaşadıklarını gururla söyleyecek." dedi. Açılışta, başkan adayına destek veren BBP'li kadın kolları, Argıncıklı kadınlarının dertlerini dinledi.

BBP Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, Argıncık Kayabaşı Mahallesi'nde halkın yoğun ilgisi ve katılımıyla ilk seçim bürosunu açtı. Seçimler için özel yaptırdığı seçim müziği eşliğinde BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu, Kadın Kolları Başkanı Aysel Büyükbaş ile seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti. Açılışta Kur'an okundu, dualar edildi.

Mahalle halkının ilgisiyle karşılaşan BBP'li İbrahim Özbek, Kocasinan ilçesinin mevcut belediye yönetimi tarafından yetim ve üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi. Göreve geldiğinde yapacağı yenilikler ve hizmetlerini paylaşan Özbek, “Kocasinan ilçesinin her mahallesini karış karış gezdik. Sorunlarını biliyoruz. İlçedeki mahalleler köy görünümünde kalmış ve gelişmemiş. Yıllardır görevde olan yöneticiler her nedense ihmal etmiş, üvey evlat olarak görmüştür. İnşallah göreve geldiğimizde Kocasinan ilçesi sınırlarında yaşayan herkes yapacağımız hizmetlerle değişen çevrelerinde gururla ve huzurla yaşayacak. İlçemizin Melikgazi'den neyi eksik de hizmet alamıyor. Kocasinanlı hemşehrilerimiz gururla yaşadıkları söyleyecekler." şeklinde konuştu.

KADINLAR DERT DİNLEDİ

Büyük Birlik Partisi Kadınları Kolları Başkanı Aysel Büyükbaş ise yanına gelen Argıncıklı kadınların belediye hizmetlerinden memnun olmadıklarını anlattıklarını aktararak, belediyelerin vatandaşa hizmet etmek için kurulan kurumlar olduğunu hatırlattı. Aysel Büyükbaş, "Mahallemize iyi hizmetin gelmesi için kadınlar olarak doğru seçimi yapmamız gerekir. 30 Mart'ta sandığa giderken bizlere hizmet edecek yöneticileri doğru belirlememiz ve doğru kişileri seçmemiz gerekir. Kötü hizmetlerden en çok kadınlar zarar görür. Sokağın tozu, çamuru hep kadınlarımıza yüktür. Bu kez kadınlarımızı ve insanlarımızı düşünen Büyük Birlik Partisi'ne oylarınızı verin." diyerek oy istedi.

Argıncıklı çocukların ve genç seçmenin ilgisiyle karşılaşan BBP Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, isteyenlerle fotoğraf çekildi ve sohbet etti. CİHAN

Yorumlar