Kocaoğlu: Kendimizi İzmirli hemşehrilerimize teslim ediyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, isminin CHP tarafından yeniden aday olarak açıklanmasını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu: Kendimizi İzmirli hemşehrilerimize teslim ediyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, isminin CHP tarafından yeniden aday olarak açıklanmasını değerlendirdi. Kubilay’ı anma töreninin ardından adaylığıyla ilgili soruları cevaplayan Kocaoğlu, “Kendimizi hep birlikte, 4 milyonu aşkın İzmirli hemşehrimize teslim ediyoruz.” dedi.

Dün önce CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda, daha sonra da Parti Meclisi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığından aday konumuna geldiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, kendisini aday gösteren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve PM üyelerine teşekkür etti. İzmirliler ve CHP’li hemşehrileriyle birlikte 30 Mart 2014'te ipi göğüsleyeceklerini söyleyerek, “Tekrar CHP'nin insan odaklı, kentin kalkınmasını, yerelde kalkınmayı sağlayan, herkese adil davranan ve adalet isteyen anlayışını, yerel hizmet, eşit hizmet anlayışını beş sene daha belediye başkanlarımızla birlikte, meclis üyelerimizle birlikte İzmir'de sürdürmek istiyoruz. Bunun için yola çıktık. Başta İzmirli hemşehrilerimiz için, sonra arkadaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun. Başarmak umut ve dileğiyle bu yola çıkıyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar