Kocamaz: Değişik partilere mensup olsak da gayemiz en iyi hizmeti sunmak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz değişik partilere mensup olsalarda bütün belediye başkanları olarak gayelerinin Mersin'e en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve meclis üyeleri,...

Google Haberlere Abone ol
Kocamaz: Değişik partilere mensup olsak da gayemiz en iyi hizmeti sunmak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz değişik partilere mensup olsalarda bütün belediye başkanları olarak gayelerinin Mersin'e en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı

ziyaret etti. Kocamaz ziyarette yaptığı konuşmada yeni bir döneme başladıklarını ve Mersin’de her anlamda temiz bir sayfa açtıklarını kaydetti.

"Değişik siyasi partilere mensup olsakta hepimizin gayesi Mersin’e en iyi hizmeti sunabilmek" diyen Kocamaz, "Bu bağlamda da inşallah Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan ile yeni dönemde, Mezitli Halkı için çok önemli projelere birlikte imza atacağız" şeklinde konuştu.

Kentin ulaşım probleminden Mezitli’nin de olumsuz olarak etkilendiğini vurgulayan Kocamaz “Bu sorunları ortadan kaldırmak için Mezitli’yi de içine alacak bazı noktalarda battı-çıktılar ve düzenleme çalışmaları yapacağız." dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan ise önümüzdeki 5 yıllık süreçte Mezitli’ye yapacakları projelerin bir kısmını, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştireceklerini ifade ederek, "İnşaallah iki belediye el ele vererek, kentin çıkarlarına hizmet edecek olan güzel projeler üreteceğiz." ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar