Kâmil Koç, ‘Koruncuk’lara 1 yılda 1 milyon lira destek hedefliyor

Kâmil Koç şirketi, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak bir proje hayata geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Kâmil Koç, ‘Koruncuk’lara 1 yılda 1 milyon lira destek hedefliyor

Kâmil Koç şirketi, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak bir proje hayata geçiriyor. 'Hayata İz Bırak' projesiyle Kamil Koç, korunmaya muhtaç çocukların eğitimine ve geleceğine destek vermeyi amaçlıyor. Projeyle bir yıl içinde 1 Milyon TL’lik bir bağış hedefleniyor.

    Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Türkiye’nin birçok noktasında hizmet verirken, sosyal sorumluluklarını da yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. ”Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuk Vakfı Koruncuk ile çocuklarımız için yola çıkmanın mutluluğu içindeyiz” diyen Erdoğan, Vakfın, Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocukların geleceği için yaptığı çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

    Proje süresince ilk etapta web sitesi üzerinden Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocuklar yararına bağış toplanacağını dile getiren Erdoğan, şu bilgileri verdi: “Bu kapsamda yolcularımız kamilkoc.com.tr’den korunmaya muhtaç çocuklar için 1 TL bağışta bulunabilecek. Hedefimiz bir yıl içerinde vakıf yararına 1 Milyon TL bağışa ulaşabilmek. Yolcularımızın Koruncuklar için web sitemiz üzerinden yapacakları her 1 TL bağış, yılsonunda hayata bırakılmış kocaman bir iz olacak ve bu bağışlar çocuklarımızın geleceğe daha güvenle bakabilmelerine katkı yapacak. Tabi yapacağımız çalışmalar bununla sınırı kalmayacak. Korunmaya muhtaç çocuklarımızın kültürel, sosyal ve zihinsel gelişimlerine yönelik olarak da birçok projeyi hayata geçireceğiz. Amacımız korunmaya muhtaç çocukları hayatın içine daha güvenli taşıyabilmek, onlara yaşam yolcularında yol arkadaşlığı yapabilmek.”

    Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek ise şunları ifade etti: “Ülkemizde korunmaya muhtaç çocukların pozitif bireyler olarak topluma kazandırılması için faaliyetlerini yürüten Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk’a, Kâmil Koç gibi güçlü bir kuruluşun desteğini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1979 yılında kurulan vakfımızda, ‘El ver hayata tutunsun!’ sloganı ile ailesi olmayan, ailesine rağmen kişisel varlığı tehdit altında, ihmal ve istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız kalmış çocukları koruma altına almayı amaçlıyoruz. Tamamen gönüllüler tarafından kurulan vakfımız, 35 yıldır çalışmalarını bağışçılarından ve destekçilerinden aldığı güçle sürdürüyor. Kâmil Koç ile yaptığımız işbirliği projesi Koruncuk Vakfı için çok değerli. Ülkemizin en köklü markalarından birinin desteğinin faaliyetlerimize, çocuklarımızın geleceğine önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Kâmil Koç’un yaygın hizmet ve satış ağı ile yeni bağışçılarımıza ulaşabilecek, vakfımızı daha geniş kitlelere iletebileceğiz. Kâmil Koç’a 'Hayat İz Bırak' projesinin bir parçası olduğu ve verdiği bu örnek destek için teşekkür ederiz.” CİHAN

Yorumlar