Kızını doktora götürecekti başından vuruldu

İstanbul Bahçelievler'de, hatalı park nedeniyle çıkan kavgada bir kişi silahla başından vurularak ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kızını doktora götürecekti başından vuruldu

Şirinevler Soğanlı Mahallesi Kocasinan Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan 45 yaşındaki Bünyamin Girenitlioğlu, kızını doktora götürmek amacıyla evin önünde park şeklinde olan 34 AJ 341 plakalı otomobiline bindi. Başka bir araba sebebiyle park yerinden çıkaramayan Girenitlioğlu, çevredekilere otomobilin kime ilişkin olduğunu sordu lakin cevap alamadı. Girenitlioğlu, otomobilin sahibi bulabilmek için kornaya bastı.

Bunun üstüne hadise yerine gelen arabanın malikleri ile Girenitlioğlu içinde tyükselişma yaşandı. Tyükselişmanın büyümesiyle kusurlu park oluşturan otomobilin sahibi kahvehaneden yakınlarını çağırırken, Bünyamin Girenitlioğlu'nun ailesi de aşağıya indi.

İki küme içinde apartman önünde bıçak ve sopalı kavga çıktı. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, apartmana girdiği sırada Girenitlioğlu'na tabancayla ateş etti. Girenitlioğlu, başında yaralandı.

Haber verilmesi üstüne hadise yerine sıhhat ekipleri ve polis geldi. Girenitlioğlu, ambulansla Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri de hadise yerini emniyet şeridiyle kapatarak, çevrede beyhude kovan incelemesi ve parmak izi çalışması yaptı. Bu sırada Girenitlioğlu'nun birtakım yakınları sinir krizi geçirdi.

Ağır yaralanan ve sıkı bakım ünitesinde tedavi altına tahsil edilen Bünyamin Girenitlioğlu, ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Beyazıt'ta kemer ve pabuç ticareti oluşturan 2 çocuk babası Girenitlioğlu'nun sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın peşinden kaçan 3 zanlıyı bulabilmek için meslek başlattı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar