Kızıltepe'de son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı. KOSGEB tarafından desteklenen tesiste ozalit baskı, matbaa teknolojisi, fotokopi merkezi, dijital baskı, promosyon ve kırtasiye hizmetleri verilecek.

Google Haberlere Abone ol
Kızıltepe'de son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı. KOSGEB tarafından desteklenen tesiste ozalit baskı, matbaa teknolojisi, fotokopi merkezi, dijital baskı, promosyon ve kırtasiye hizmetleri verilecek. Tesisin Kilise Caddesindeki açılışı kokteyl ile gerçekleştirildi.

Açılışa Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, daire müdürleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. İşyerinde öğrencilere yönelik ücretsiz okuma salonu ve şark köşesi de oluşturuldu.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, böyle bir tesisin Kızıltepe’de kurulmasından dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Ermiş, "Daha önce bir plaket yaptırmak için başka yerlerden sipariş veriyorduk. Bazen bir hafta beklendiği oluyordu. Şimdi anında teslim ediyorlar. Bu teknolojinin Kızıltepe’de olması önemlidir.”şeklinde konuştu.

Marpress Baskı işletmesinin sahibi Ömer Demir ise”Her türlü baskı yapabiliyoruz. Teknolojimiz sayesinde ürünleri anında teslim ediyoruz. Kırtasiye bölümünde de halkımıza hizmet veriyoruz. Öğrencilerimiz için kitap okuma ve ders çalışma ortamı oluşturduk. Öğrencilerimiz de bundan ücretsiz faydalanacak.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar