Kızılay'dan Belediye Başkanı Kul’a ziyaret

Türk Kızılayı Terme Başkanlığı yönetim heyeti mazbatasını alarak görevine başlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a 'hayırlı olsun' ziyareti.

Google Haberlere Abone ol
Kızılay'dan Belediye Başkanı Kul’a ziyaret

Türk Kızılayı Terme Başkanlığı yönetim heyeti mazbatasını alarak görevine başlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a 'hayırlı olsun' ziyareti.

Belediye makamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Kul’a Kızılay Terme şubesi adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mehmet Aksuoğlu, "Terme insanı için elimizden geldiği kadarıyla faydalı olmaya çalışıyoruz kurumumuzun imkânları ve gönüllük esasında yapılan projelerle farklı sosyal yaralara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Özelliklede Türk Kızılayı tarafından tüm Türkiye de yapılan ve organize edilen kan bağışı kampanyalarına bizde Terme Başkanlığı olarak katkıda sağlıyoruz. Kendimizin organize ettiği kan bağışı kampanyalarıyla toplanan kan bağışı sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Özelliklede eğitim alanında ve ekonomik sıkıntı çeken alilerle de kısmi alarak yardımlar yapmaya çalışıyoruz." dedi. Aksuoğlu, Belediye Başkanı Şenol Kul’u da tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

Tebrikleri kabul eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Tebrik için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Terme de yapılan sosyal amaçlı bu tür faaliyetlerin desteklenmesine belediye olarak katkılarının olacağını belirtti. Terme de farklı kollarda da sivil toplum kuruluşları var biz bunlarla birlikte hareket ettiğimizde daha fazla insana ulaşmış olacağız özellikle de her kurumdan yardım alan insanların bunu istismar etmesinin önüne geçerek farklı insanlara da ulaşmış olacağız dedi. Bu konuda oluşturmayı planladığımız belediye birimiyle de sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek insanlara daha iyi hizmet sunmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyarete gelen Türk Kızılayı Terme Başkanlığı yönetim heyeti ve Başkan Kul, hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar