Kız öğrenci bayan öğretmenini dövüp boynunu tırmaladı iddiası

Eskişehir’de Gazi Kız Meslek Lisesi’nde eğitim gören B.Ç. adlı öğrencinin, öğretmeni Kadriye Gürdoğan’ı dövdüğü iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kız öğrenci bayan öğretmenini dövüp boynunu tırmaladı iddiası

Eskişehir’de Gazi Kız Meslek Lisesi’nde eğitim gören B.Ç. adlı öğrencinin, öğretmeni Kadriye Gürdoğan’ı dövdüğü iddia edildi. Öğrenci B.Ç.’nin, ders sırasında ayakta gezmemesi için kendisini uyaran öğretmenini boynundan tırmaladığı ve darp ettiği belirtildi. Öğretmen darp raporu aldı, konuyla ilgili yasal işlem başlatılması için şikâyette bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Odunpazarı ilçesinde bulunan Gazi Kız Meslek Lisesi’nde kimya dersi sırasında öğretmen ile öğrenci arasında ilginç bir kavga olayı yaşandı. İddiaya göre, söz konusu okulda kimya öğretmeni olarak görev yapan Kadri Gürdoğan, ders esnasında ayakta gezen öğrencisi B.Ç.’yi uyararak, yerine oturmasını istedi. Ancak bu uyarı üzerine öğrenci B.Ç., kendisini uyaran öğretmeni Gürdoğan’ı darp etti. Öğretmen ve öğrenci arasında boğuşma yaşanırken, öğrenci B.Ç.'nin öğretmeni Gürdoğan’ı boynundan tırmaladığı iddia edildi. Kavga, öğrencilerin araya girmesiyle son buldu. Olay sonrası öğretmen darp raporu alırken, konuya ilişkin yasal başvuruda bulundu.

Eğitim Sen Eskişehir Şubesi, yaşanan olaya sert tepki gösterdi. Olayın yaşandığı okulun önünde bir aya gelen Eğitim Sen üyesi bir grup öğretmen, arkadaşlarına yapılan saldırının kendilerini derinden yaraladığını söyledi. Eğitim Sen Şube Başkanı Ender Pervane, “Bizzat ders saatinde sınıfta kimya öğretmenimiz Kadriye Gürdoğan arkadaşımız, bir öğrencinin fiziki saldırısına maruz kalmıştır. Bu saldırı sonunda yaralanan arkadaşımız, gerekli yasal başvurusunu yapmış ve darp raporu almıştır. Arkadaşımızı hedef alan saldırı bizleri derinden üzmüştür.” dedi.
CİHAN

Yorumlar