Kız futbol turnuvasında Şehit Adem Ortaokulu şampiyon oldu

Yozgat’ın Kadışehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede ilk defa düzenlenen ortaokullar arası kız futbol turnuvası tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Kız futbol turnuvasında Şehit Adem Ortaokulu şampiyon oldu

Yozgat’ın Kadışehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede ilk defa düzenlenen ortaokullar arası kız futbol turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Şehit Adem Ortaokulu oldu.

Yedi takımın katıldığı turnuvada iki gruptan yarı finale dört takım çıktı. Bu okullar Şehit Adem Canpolat Ortaokulu, Halıköy Ortaokulu, Kabalı Ortaokulu ve Gümüşsu Ortaokulu oldu. Final maçı Şehit Adem Canpolat Ortaokulu ve Kabalı Ortaokulu arasında oynandı. Zorlu mücadelede normal süre 2-2 beraberlikle tamamlandı. Uzatmalara giden maçta ikinci uzatmanın son dakikalarında Şehit Adem Canpolat Ortaokulu Kader Öztürk’ün golüyle maçı 3-2 kazanan taraf oldu. Böylece erkeklerde olduğu gibi şampiyon Şehit Adem Canpolat Ortaokulu oldu. İkinci olan Kabalı Ortaokulu oynadığı futbolla göz doldurdu. Üçüncülük-Dördüncülük maçında ise Halıköy Ortaokulu, Gümüşsu Ortaokulu’nu 4-2 mağlup ederek üçüncü oldu.

Turnuvada şampiyon ve diğer takımlar İlçe Kaymakamı Ali Doğan tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, yaptığı açıklamada kaymakamlık olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirtti. Doğan, "Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin derslerindeki başarılarını artıracağını düşünüyorum. Böyle etkinlikler öğrencilerimiz arasında birlik ve baraberlik kaynaşmalarına da vesile oluyor. Bende bu vesile ile şampiyon olan takımımızı ve diğer takımlarımızı tebrik ediyor kutluyorum." dedi.

Kadşehri ilçesinde ilk defa düzenlenen kız futbol turnuvası öğrencilerin ve ilçe sakinlerinin beğenisini kazandı. CİHAN

Yorumlar