Kitap fuarında Ramazan şerbeti ikramı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 25. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nda Kaynak Kültür Yayın Grubu standında teravih sonrası ziyaretçilere meyve özlü şerbet dağıtılıyor. Vatandaşların beğenisini kazanan...

Google Haberlere Abone ol
Kitap fuarında Ramazan şerbeti ikramı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 25. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nda Kaynak Kültür Yayın Grubu standında teravih sonrası ziyaretçilere meyve özlü şerbet dağıtılıyor. Vatandaşların beğenisini kazanan şerbet ikramı yoğun ilgi görüyor.

Kaynak Kültür Yayın Gurubu Bölge Temsilcisi Fikret Tanış, 25. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nda oluşturdukları stantta 14 yayınevi ile 3 bine yakın eseri ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını belirtti. Fuarın organizasyon açısından iyi olduğunu söyleyen Tanış, vatandaşların da son günlerde ilgisinin artmaya başladığını ifade etti. Fuarda teravih sonrası Ramazan şerbeti ikram ettiklerini anlatan Tanış, “Ramazan ayının geleneksel içeceği Ramazan şerbetini teravih sonrası ikram ediyoruz. Geleneksel içeceği yaşatarak daha sonraki Ramazan aylarına da taşınmasını istiyoruz. İnsanlarımız da bu uygulamayı çok beğendi. Standımızın önünden geçenler şerbetin tadına bakıyor” dedi.

CİHAN

Yorumlar