Kitap fuarına çocuk ve genç ilgisi

CNR Expo Kitap Fuarı, çocuklardan ve gençlerden ilgi gördü. Fuarda yerini alıp kitaplarını tanıtan firmalar ilgiyi memnuniyetle karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
Kitap fuarına çocuk ve genç ilgisi

CNR Expo Kitap Fuarı, çocuklardan ve gençlerden ilgi gördü. Fuarda yerini alıp kitaplarını tanıtan firmalar ilgiyi memnuniyetle karşıladı.

Kaynak Kültür Yayın Gurubu Fuarlar Yöneticisi Halil Aydın, “Biz, 12 marka ile CNR Expo’dayız; 4 ayrı standımız var. Kitapların önemli bölümü çocuklara hitap ediyor. Tabii eğildiğimiz bir kampanya var, o da ‘Herkes Onu Okuyor’. Bu nedenle daha çok o kitaplar satılıyor. Efendimiz ile ilgili kitapların daha çok satıldığı söylenebilir. Yine aile ile ilgili kitapların ilgi gördüğü söylenebilir. Hafta içi öğrenci yoğunluğumuz vardı, şu aralar daha çok yetişkinlerin ilgisi yoğun.” dedi.

Körfez Yayınları Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatih Alemdar, kitap fuarına katılımın arttığını kaydetti. Alemdar, “Fuar, İstanbul’un göbeğinde. Biz de öğrenciler geldiğinde onlara rehberlik hizmeti sunuyoruz. Şu ana kadar yeni açılan bir fuar için katılım iyi ama daha çok katılım bekliyoruz. Körfez Yayınları olarak sosyal sorumluluk projelerimiz de var. Öğrenciler dilediklerinde www.korfezvideo.com adresinden ücretsiz dershane servisinden yararlanabilir.” ifadelerini kullandı.

CNR Kitap Fuarı Sorumlusu Pınar Çevik ise “ 1 Mart’ta kapılarımızı açtık, 9 Mart’a kadar tüm okurları buraya bekliyoruz. Son geçirdiğimiz 4-5 gün yoğun oldu. Fuarda muhtelif etkinlikler yapıldı. 150’ye yakın firma 200’e yakın markamız var. ” dedi. Çevik, okullardan ve gençlerden de ilgi olduğuna değindi. CNR Fuar Sorumlusu Enes Ergün de kitap okuma oranının artmasını önemli gördüklerini dile getirdi. Ergün, medyada kitapların reklamlarının yapılması talebinde bulundu.
CİHAN

Yorumlar