Kırklareli'nde hayırseverlerle iki okul protokolü imzalandı

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, iki hayırseverle okul yapımı için protokol imzaladı. Bunlardan biri Lüleburgaz ilçesinde ortaokul, diğeri ise Celaliye köyünde dört derslikli ilkokulu kapsıyor.Protokol imza töreninde konuşan BNG Tarım Hayvancılık...

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli'nde hayırseverlerle iki okul protokolü imzalandı

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, iki hayırseverle okul yapımı için protokol imzaladı. Bunlardan biri Lüleburgaz ilçesinde ortaokul, diğeri ise Celaliye köyünde dört derslikli ilkokulu kapsıyor.

Protokol imza töreninde konuşan BNG Tarım Hayvancılık Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Burcu Gültekin, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında Celaliye'de ilkokul yaptıracaklarını belirtti. Projenin haziranda başlayıp 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini, ismininse "Necati Gültekin İlkokulu" olacağını söyledi.

Ayrıca Lüleburgazlı hayırsever işadamı Hacı Ahmet Azman'ın, Gündoğu Mahallesi'nde 6 bin 475 metrekarelik bir arsayı ortaokul yapılması kaydıyla bağışladığı, 24 derslikli olacak okulun isminin "Hacı Ahmet Azman Ortaokulu" olacağı kaydedildi.

Törende konuşan Vali Yaman, "Hayırsever vatandaşlarımıza, bölgemizin ve ülkemizin eğitim ihtiyacına katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerle eğitim öğretimin kalitesi de yükselecektir." İmza törenine İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve şube müdürleri de katıldı. CİHAN

Yorumlar