Kırklareli, Elektronik Spor Ligi'nde İlk İl Belediyesi oldu

E-spor, son yılların hem dünya çapında hem de ülkemizde yükselişte olan spor dalı. Klasik spor dallarına göre oturduğunuz yerden dahil olabileceğiniz, takım ruhu ya da bireysel yeteneği oyun bilgisi ve refleks olarak özetleyen yeni nesil spor...

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli, Elektronik Spor Ligi'nde İlk İl Belediyesi oldu

E-spor, son yılların hem dünya çapında hem de ülkemizde yükselişte olan spor dalı. Klasik spor dallarına göre oturduğunuz yerden dahil olabileceğiniz, takım ruhu ya da bireysel yeteneği oyun bilgisi ve refleks olarak özetleyen yeni nesil spor akımı.

    Kırklareli Belediyesi’de bu konuda bir ilke imza atarak bu spor dalına destek veren ilk il belediye takımı olma ünvanını aldı.

    Elektronik Spor dalında İl Belediyesinin desteklediği ilk takım olan Kırklareli Belediyesi Espor , klasik spor dallarına göre oturduğunuz yerden dahil olabileceğiniz, takım ruhu ya da bireysel yeteneği oyun bilgisi ve refleks olarak özetleyen yeni nesil spor akımıdır.

    Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Elektronik Spor oyununa gençlerin sokaktan kurtulup, bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla Türkiye’de bu sporu destekleyen ilk İl Belediyesi olduklarını söyledi.

     CİHAN

Yorumlar