Kırklareli demokrasi nöbetinde

Kırklareli'nde vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor .

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli demokrasi nöbetinde
Kırklareli'nde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", ''Darbeye hayır" ve ''Kırklareli burada darbeciler nerede'' şeklinde sloganlar attı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz de meydana gelerek vatandaşları selamladı. Köy ve belde muhtarları da demokrasi nöbetine katılarak, vatandaşlara destek verdi.
Çoğunluğu Roman vatandaşlardan oluşan Grup Tekbir, sahneye çıkarak ilahiler seslendirdi.
Çiler, burada yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların vatanına, milletine, ülkesine sahip çıkarak demokrasi nöbetlerini yılmadan sürdürdüğünü aktaran Çiler, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi yıkmaya hiçbir gücün yetmeyeceğini belirten Çiler, Türkiye'ye darbe vurmak isteyen hainlerin, vatandaşların da desteği ile kısa sürede bastırıldığını anımsattı.

Alper Çiler, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi din, dil, ırk ve mezhep ayırt etmeksizin birlik olarak sokaklarda tanların önünde durmasıyla dünyaya güzel bir ders verdiğini bildirdi.

Yorumlar