Kimsesiz çocuklar 23 Nisan'ı tekne gezisiyle kutladı

Şanlıurfa Birecik’te 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Şefkat Çemberi Projesi kapsamında kimsesiz, yetim ve öksüz çocuklara tekne gezisi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kimsesiz çocuklar 23 Nisan'ı tekne gezisiyle kutladı

Şanlıurfa Birecik’te 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Şefkat Çemberi Projesi kapsamında kimsesiz, yetim ve öksüz çocuklara tekne gezisi düzenlendi. Geziye katılan çocukların mutlulukları gözden kaçmadı.

Programa Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Belediye Başkanı Av. M Faruk Pınarbaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, kurum müdürleri, öğretmen ve çocuklar katıldı. Yanlarındaki enstrümanları ile tekne üzerinde konser veren çocuklar geziye ayrı bir renk kattı. Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler, öğretmen arkadaşlarım, müdür arkadaşlarım ve Belediye Başkanım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı güzel bir güne, güneşin bize gülümsediği bir güne denk geldi. Bu kutlamayı taçlandırmak için proje kapsamındaki teknemizde sizlerle beraber gezmek istedik. Sizlerin umutla bakan parlayan gözlerinizi görmek bizlerin en büyük yaşam kaynağı, enerjisi, hayatıdır. İnanın biz idarecileri hayata bağlama gerekçesi sizlersiniz. Sizleri güzel geleceklerinizde tasavvur ettiğimizde içimiz sevinçle doluyor. Bu güzel çalışmayı düzenleyen arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve Belediye Başkanı Av. M Faruk Pınarbaşı’na da bu teknelerin artması konusunda verdiği desteklerden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Birecik Belediye Başkanı Av. M Faruk ise “Sayın Kaymakamım, değerli Milli Eğitim Müdürüm, değerli yönetici arkadaşlar, bu organizasyonu gerçekleştiren kardeşlerime hakikaten teşekkür ediyorum .23 Nisan tabiî ki çocuk bayramı ama sizler bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız, sizlerin geleceğe umutla bakması tabiî ki önemli. 23 Nisan Bayramı tabiî ki birinci derece çocukların bayramıdır. Ama böyle nezih bir ortamda tekne ile gezi düzenleyerek bir farklılık olmasını istedik. Ben sizlerin geleceğinin açık olmasını istiyorum. Yarınların büyükleri olmanızı istiyorum. Yarınların kaymakamı, hakimi, avukatı olmanızı istiyorum. Geleceğimiz sizlersiniz. Alacağınız güzel eğitimle sizler bizlerin ve Türkiye’nin geleceğinin önünü açacaksınız." şeklinde konuştu. Programa katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. CİHAN

Yorumlar