Kimse Yok Mu’dan Kılıçaslanlı öğrencilere teşekkür

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesindeki okullarda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine kucak açılmaya devam ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu’dan Kılıçaslanlı öğrencilere teşekkür

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesindeki okullarda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine kucak açılmaya devam ediliyor. Bu amaçla öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği içerisine girerek “Suriyeli savaş mağduru anne ve çocuklar için 'Sana ihtiyacım var' sloganı ile hareket etti ve yeni bir yardım kampanyası düzenledi.

Kampanya, Kayseri’de Kılıçaslan Eğitim Kurumları, Melikşah Üniversitesi ve Melikgazi Kız Yurdu olmak üzere 3 kurum altında yürütüldü. Bir ay süren bir çalışmadan sonra toplanan yardımlar, Kılıçaslan Liseleri öğrencilerinden Osman Fındık ve Talha Güner tarafından Kimse Yok Mu Kayseri Şubesine bizzat teslim edildi.

Duyarlı öğrencilerin bu özverili çalışmaları karşısında Kimse Yok Mu Kayseri Şubesi Başkanı Abdurrahman Haskaraman ve beraberindeki heyet, Kılıçaslan Liselerine bir teşekkür ziyareti düzenlediler. Şube Başkanı Haskaraman, projeyi yürüten öğrencilerden Osman Fındık ve Tarık Buğra Ersoy’a, Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül’e ve en fazla yardım yapan Okulun 10 E sınıfına ayrı ayrı plaket takdim etti. Öğrencilere hitaben yardımlaşmanın ve duyarlılığın önemi vurgulayan kısa bir konuşma yapan Haskaraman, ”Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesindeki okullar, ülkemizde ve dünyanın değişik ülkelerinde yaşanan her türlü açlık, susuzluk, savaş mağduriyetleri ve felaketler karşısında kampanyalar düzenliyorlar, şu an yeni öğrendim ki Afrika’da su kuyusu açmak için yeni bir kampanya başlatmışlar, geçen yıl da yine Afrika’da 65 katarakt ameliyatı yaptırmışlardı. Biz de bu gün heyet halinde bu yavrularımıza ve onları yetiştiren öğretmenlerine teşekkür plaketi sunmaya geldik.” dedi.

Projeyi yürüten öğrencilerden Osman Fındık ise duyarlı ve sorumluluk sahibi öğrencilerin eğitim ve öğretimin yanında sosyal hayatta da yer edinmek için çaba göstermelerinin gerektiğini ifade etti. CİHAN

Yorumlar