Kimse Yok Mu, yaylaya çıkan ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kars'ta Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü Kars Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KARKÖYDER) üyeleri, gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalıyor. Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmayan Kimse Yok Mu gönüllüleri,...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu, yaylaya çıkan ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kars'ta Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü Kars Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KARKÖYDER) üyeleri, gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalıyor.

Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmayan Kimse Yok Mu gönüllüleri, Kars merkeze bağlı Kocabahçe köyünde tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin izini yaylada buldu. Yaylaya çıkarken araçları yolda kalan gönüllülere, köylüler traktörle destek verdi.

Yanlarında götürdükleri gıda paketlerini traktöre yükleyip yaylaya çıkan gönüllüleri karşılarında gören ihtiyaç sahiplerinin mutluluk ve heyecanları dikkatlerden kaçmadı. Gönüllülerden Muammer Bülbül, ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması için Kimse Yok Mu’yu vasıta eden hayır sahiplerinin üzerlerinde hakları olduğunu ifade ederek, "Biz, bize teslim edilen emaneti adresine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bakıyorsunuz bu yaylada insanlarımız hediyemizi almanın ve unutulmamanın mutluluğunu yaşıyor." dedi.

Kars Kimse Yok Mu Temsilcisi Vakkas Coşun ise Ramazan ayı dolayısıyla kapılarını çaldıkları ihtiyaç sahiplerine bin 500 kumanya paketi dağıttıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar