Kimse Yok Mu yardım TIR’ı dualarla uğurlandı

Kimse Yok mu Derneği Aksaray İyilik Noktası tarafından hazırlanan Suriyeli mültecilere yardım TIR’ı dualarla uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu yardım TIR’ı dualarla uğurlandı

Kimse Yok mu Derneği Aksaray İyilik Noktası tarafından hazırlanan Suriyeli mültecilere yardım TIR’ı dualarla uğurlandı. Kurşunlu Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı.
Suriye’de yaşanılan iç savaş nedeniyle ülkemize sığınan muhacirler için hazırlanan gıda yardım TIR’ı Suriye sınırına uğurlandı. Kimse Yok mu gönüllüsü Ahmet Yar tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan törende yardım malzemelerinin hazırlanmasında duyarlılık gösteren hayırseverlere teşekkür edildi.

YAR: AKSARAY YARDIM KONUSUNDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Allah rızası için yapılan yardımın önemine değinen iş adamı Ahmet Yar, Aksaray’ın benzer konularda sürekli olarak üzerine düşeni yaptığını belirtti. Daha çok makarna olmak üzere gıda malzemelerinin ağırlıkta olduğu yardımda ihtiyaç malzemelerinin hazırlanmasında büyük fedakarlıklar gösterildiğini belirten Kimse Yok mu Aksaray İyilik noktası sorumlusu İsa Süslü de, "Geçtiğimiz aylarda ‘Sana ihtiyacım var’ isimli kampanya kapsamında yardımlarımızı yetiştirememiştik. Kısmet bugüneymiş. İnşaallah hemşehrilerimizin destekleriyle birçok kampanya için el ele vermeye devam edeceğiz.’ şeklinde görüşlerini paylaştı.
Törenin son bölümünde yapılan dua sonrasında yardım TIR’ı Hatay’a uğurladı.
CİHAN

Yorumlar