Kimse Yok Mu Şırnak'ta bin aileye gıda paketi dağıttı

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şırnak Şubesi, il merkezi ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi yaklaşık bin aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıttı. Kimse Yok Mu Derneği, dünyanın her tarafında renk, dil, din ve ırk...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Şırnak'ta bin aileye gıda paketi dağıttı

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şırnak Şubesi, il merkezi ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi yaklaşık bin aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıttı.

Kimse Yok Mu Derneği, dünyanın her tarafında renk, dil, din ve ırk farkı gözetmeksizin bütün ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuğu gibi Şırnak ta da Ramazan ayına başladığımız şu günlerde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Kimse yok mu gönüllülerinin yardımıyla yapılan dağıtımlarda ailelere Ramazan paketleri dağıtıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Şırnak Şube Müdürü Behçet Aydın, "Kimse yok mu her Ramazanda olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahiplerinin yardımına imkanlar dahilinde koşuyor. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını not ederken bunları da en yakın zamanda imkanlar dahilinde gidereceğiz. Bu mübarek Ramazan ayında hayırsever insanlara bir çağrıda bulunuyorum. Gönüllerin Allah'a yaklaştığı şu günlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırsever insanların yardımlarını bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar