Kimse Yok Mu Ramazan'da Gaziantep'te 6 bin 300 ailenin kapısını çalıyor

Kimse Yok Mu Derneği'nin ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda da Ramazan ayında gıda kolisi dağıtılacak 6 bin 300 aile tespit edildi. Gönüllüler, adreslere tek tek giderek, ailelere ihtiyaçlarını...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Ramazan'da Gaziantep'te 6 bin 300 ailenin kapısını çalıyor

Kimse Yok Mu Derneği'nin ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda da Ramazan ayında gıda kolisi dağıtılacak 6 bin 300 aile tespit edildi. Gönüllüler, adreslere tek tek giderek, ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmaya çalışıyor.

Gaziantep merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerde bulunan vatandaşlara ulaşmayı amaçlayan dernek, yardımları ulaştırmaya başladı. Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kimse Yok Mu Derneği Güneydoğu Bölge Koordinatörü Fevzi Çakmak, "11 ayın sultanı Ramazan'ı idrak etmekteyiz şuanda. Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi olarak faaliyetlerimiz devam ediyor. Faaliyetlerimize baktığımız zaman kısmet olursa 6 bin 300 aileyi hedef aldık. 6 bin 300 ailenin tek tek evine giderek, Gaziantep'in içerisinde, ilçelerinde, köylerinde tek tek gönüllülerimizle dolaşarak, bu insanların Ramazan'da yalnız olmadıklarını göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu belirterek gıdaları ailelere yardımları ulaştıracağız. Günlük 4 bin kişilik iftarımız da devam ediyor. Bu insanlarımıza yine sıcak yemek çıkartmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Çakmak, çorbada tuzu olmasını isteyen vatandaşlara da İFTAR yada BAGIS yazıp 5777'ye SMS atarak 5 TL karşılığında yardımda bulunmalarını istedi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin gıda kolisi ulaştırdığı vatandaşlar da Ramazan ayında unutulmadıkları ve ihtiyaçları karşılandığı için teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar