Kimse Yok Mu, ‘Eksik’ fotoğraf sergisini tanıttı

Kimse Yok Mu ve APCO, gönüllülerin objektifinden çıkan ‘Eksik’ isimli fotoğraf sergisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu, ‘Eksik’ fotoğraf sergisini tanıttı

Kimse Yok Mu ve APCO, gönüllülerin objektifinden çıkan ‘Eksik’ isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Afrika ülkelerindeki yoksulluğu anlatan sergi, 16 Şubat’a kadar ziyarete açık olacak.

Kimse Yok Mu ve APCO, Kuruçeşme’deki APCO Worlwide binasında ‘Eksik’ isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Kimse Yok Mu gönüllülerinin objektifinden çıkan toplam 19 adet fotoğrafta, Afrika’daki yoksulluk ve zor durum gözler önüne seriliyor.

Serginin, dünyanın dört bir yanında olan eksikliğe dikkat çekmek ve eksiklikleri birlikte tamamlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi. Bugün açılan fotoğraf sergisi, 16 Şubat’a kadar açık kalacağı ifade edildi.

Kimse Yok Mu Genel Sekreteri Savaş Metin, “Bu bizim gönüllülerimizin katkısıyla oluşmuş bir çalışma. Biz bu çalışmayı yaparken duyarlılık gösteren gönüllülerimizin vasıtasıyla acaba bu çalışmayı daha fazla insana nasıl ulaştırabiliriz? Diyerek bu proje ortaya çıktı. Temamız; eksik. Eksik derken, bu manzara içerisinde siz de olmak ister misiniz mesajını ulaştırmak istiyoruz. Dünyanın bir çok yerinde ciddi sorunlar ortaya çıkıyor, görüyor ve gözlemliyoruz. Acaba bununla alakalı neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Konsept olarak Afrika ülkelerinden çekilen fotoğraflar yer alıyor sergide.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar