Kimse Yok Mu Derneği bayram öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Kimse Yok Mu Derneği üyeleri, bayram öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri, yaptıkları yardımlarla sevindirdi. 'Bir dünya iyilik' sloganıyla yollara dökülen dernek üyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyecek...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği bayram öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Kimse Yok Mu Derneği üyeleri, bayram öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri, yaptıkları yardımlarla sevindirdi. 'Bir dünya iyilik' sloganıyla yollara dökülen dernek üyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyecek ve ev eşyası yardımı yaparak bayram öncesi yüzleri güldürüyor.

    Vezirköprü'nün Halkhavli köyünde 2 çocuk babası ve astım hastası olan Arif Pak'ı ziyaret eden dernek üyeleri, derme çatma bir evde yaşayan aile üyelerine getirdikleri yardımları ulaştırdı. Kendisi çalışamayan, çevredeki insanların yardımlarıyla hayatlarını idare ettirmeye çalışan Ali Pak, "Bakmakla yükümlü olduğum yatalak bir babam, 2 si lisede 1'i ilkokulda okuyan 3 çocuğum var, dernek üyeleri getirdikleri elektronik eşya ve gıda yardımlarıyla yüzümüzü güldürdü. Tüm gönüllülerden Allah razı olsun Allah da onların yüzünü güldürsün." diye konuştu.

    Yaptıkları yardımları önceden muhtarlar vasıtasıyla belirledikleri ihtiyaç sahiplerine tüm yıla yayarak yapmaya çalıştıklarını söyleyen dernek üyesi Hakkı Akman, "Bir Dünya iyilik sloganıyla yola çıktık, bir ihtiyaç sahibinin yüzündeki mutluluk dünyanın hiçbir lezzetine değişilmez, herkesi bu iyilik kervanına katılmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

    Dünyanın dört bir yanında Türkiye'de ve ilçemizde yapılacak yardımlar için derneğimizin 5777 numaralı hattına 5 TL karşılığında bağış yapılabileceğini belirten Akman, "Bu sevinci tüm ihtiyaç sahiplerinin yüzünde görmek en büyük dileğimiz." dedi. CİHAN

Yorumlar