Kimse Yok mu Ceyhan'da Ramazan yardımı dağıttı

Kimse Yok mu Derneği Adana'nın Ceyhan ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı. İlçede ilk etap da 60 aileye yardım paketi dağıtıldı.Adana Kimse Yok mu görevlilerinden Osman Aydın, Ramazan ayı münasebetiyle buradaki ihtiyaç...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu Ceyhan'da Ramazan yardımı dağıttı

Kimse Yok mu Derneği Adana'nın Ceyhan ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı. İlçede ilk etap da 60 aileye yardım paketi dağıtıldı.

Adana Kimse Yok mu görevlilerinden Osman Aydın, Ramazan ayı münasebetiyle buradaki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmak için Ceyhan'a geldiklerini ifade ederek,"Şuana kadar yaklaşık 60 aileye ulaştık. Yardımlarımız devam edecek inşallah. Amacımız Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebze de olsa yüzlerini güldürebilmek, onların hayır duasını alabilmek. Ayrıca buradaki Ceyhanlı hayırseverler esnaflardan bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

60 liralık gıda kolisinin içinde; şeker, yağ, tuz, makarna, bulgur, pirinç, reçel, çay, zeytin gibi kahvaltılık ve kuru bakliyat gibi muhtelif gıdalar bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar