Kılıçdaroğlu Milletvekili Adaylığı İçin Yarışa İzmir'den Girecek

CHP Genel Başkanı CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin milletvekili aday adaylığı için yapacağı ön seçimlere İzmir'den 57. sıra adayı olarak girecek.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu Milletvekili Adaylığı İçin Yarışa İzmir'den Girecek

CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin mebus namzet adaylığı için yaptığı ön seçime İzmir'den girecek. Kılıçdaroğlu İzmir İkinci bilge 57'nci paradigma adayı olacak.

CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'daki mebus umumi seçimleri yarışına İzmir'den ön seçime girerek katlacak.

'57. SIRADAN ÖN SEÇİME GİRECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Hürriyet.com.tr'ye konuşan CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter konuyla ilgili şekilde şunları söyledi: 'Şu an Ankara'dayım, Genel başkanım beni çağırdı. Kendisiyle bizzat sima yüze görüştük. Birebir görüşmemizde İzmir'den ikinci bölge 57'nci bayağı ön seçime gireceğini söyledi.

Bu gün aşırı mutluyuz, partililerimize ve İzmirlilere sizin aracılığınızla bu müjdeyi eda etmek istiyorum. Sayın umumi başkanımızın motivasyonu ile 7 Haziran seçimlerinde İzmir'i uçuracağımıza inanıyorum. Dokuzda dokuz ve ya onda on yapmaktayız diye düşünüyorum. Çiçeği burnunda bir il başkanı şekilde umumi başkanımızı omuzumuzda taşımaktan gurur ve şeref duyuyorum' diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar