Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı için görüşmelere devam ediyor

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partiler hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sanatçılar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı için görüşmelere devam ediyor

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partiler hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sanatçılar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı için istişare toplantısı yaptı.

Swissotel'de düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, sanatçılar Tarık Akan, Edip Akbayram, Emre Kınay, Rutkay Aziz, Orhan Alkaya, tarihçi akademisyen İlber Ortaylı, Deniz Ülke Arıboğan, Fuat Keyman, Bekir Ağırdır, Fikret Başkaya, Ataol Behramoğlu ve Selahattin Yusuf gibi isimler katıldı. Büyük Uzlaşı sloganı ile bir araya gelen temsilciler Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda toplum kesimlerinin görüşlerini dile getirerek adaylar üzerinde fikir alışverişi yapacak.

Kahvaltı ile başlayan görüşme daha sonra basına kapalı toplantı ile devam etti. Toplantı sonrasında basın açıklaması yapılması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar