KCK ana davasında tutuklu sanık kalmadı

PKK’nın üst yapılanması KCK ana davasında tutuklu sanık kalmadı. Diyarbakır’da bir haftadır devam eden seri duruşma sonunda ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu olarak yargılanan 2 sanığı da tahliye etti. Böylece yargılamanın yapıldığı...

Google Haberlere Abone ol
KCK ana davasında tutuklu sanık kalmadı

PKK’nın üst yapılanması KCK ana davasında tutuklu sanık kalmadı. Diyarbakır’da bir haftadır devam eden seri duruşma sonunda ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu olarak yargılanan 2 sanığı da tahliye etti. Böylece yargılamanın yapıldığı bugüne kadar 98 tutuklu sanığın tamamı tahliye edilmiş oldu.

    Özel Yetkili Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kapatılmasının ardından dosyanın gönderildiği Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava duruşmasında ara karar açıklandı. Pazartesi gününden beri seri duruşma yapan mahkeme heyeti, bugün aldığı ara kararda tutuklu sanıklar Hasan Hüseyin Ebem ile Abdullah Aflatun’un tahliyesine karar verdi. Böylece KCK ana davasında tutuklu olarak yargılanan sanık kalmadı. Yargılama bundan sonra 175 tutuksuz sanıkla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar