Kazandığı umreyi annesine 'anneler günü' hediyesi olarak verdi

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödül töreni yapıldı. Yetişkinler kategorisinde birinci olan Canan Okay, annesi için girdiği sınavı kazandığı ve umre biletini annesine anneler günü hediyesi olarak vereceğini...

Google Haberlere Abone ol
Kazandığı umreyi annesine 'anneler günü' hediyesi olarak verdi

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödül töreni yapıldı. Yetişkinler kategorisinde birinci olan Canan Okay, annesi için girdiği sınavı kazandığı ve umre biletini annesine anneler günü hediyesi olarak vereceğini söyledi. Canan Okay, “Annem kutsal topraklara gitmeyi çok istiyordu fakat maddi durumlar el vermediği için gidemedi. Bu sınavı annem için girdim, anneler gününde anneme böyle bir hediye, hediyelerin en anlamlısı diyebilirim.” dedi.

Yeşilkent Düğün Sarayı’nda, Peygamber Yolu Derneği ve BOZDER'in birlikte düzenlediği programa çok sayıda vatandaş katıldı. Peygamber Yolu Derneği tarafından Efendimiz (s.a.s) daha iyi tanımak için düzenlenen etkinliğin ardından ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılan sınav sonucu Bozüyük genelinde 2 kişi umre, 2 kişi dizüstü bilgisayar, 15 kişi tablet, 15 kişi bisiklet, 1 kişi cep telefonu, 2 kişi hediye çeki olmak üzere toplam 37 kişiye ödül almaya hak kazandı.

Yetişkinler kategorisinde birinci olan Canan Okay, “Annem kutsal topraklara gitmeyi çok istiyordu fakat maddi durumlar el vermediği için gidemedi. Bu sınavı annem için girdim, anneler gününde anneme böyle bir hediye, hediyelerin en anlamlısı diyebilirim.” dedi.

Sınavın diğer umre kazananı Feride Saral Yıldız, “Herkes Umre'ye gitmek ister, bende çok isteyenlerdenim. Bu isteğimi Peygamber Efendimizi anlatan bir sınavı kazanarak kavuşmam beni ayrıca mutlu etti. Bu yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Sınavın diğer kazananlarından Necip Şengül Peygamber Efendimizin örnek hayatını öğrendik. Bu hediyenin böyle anlamlı bir programdan almak beni ayrıca mutlu etti.” dedi. CİHAN

Yorumlar