Kazada yola dökülen sebzeler E-5'i kilitledi

Kadıköy'de, seyir halindeki bir kamyonun diğer araçları sıkıştırması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Biri sebze ve meyve kamyoneti olan 3 araç birbirine girdi. Bir kişinin yaralandığı kaza sırasında yola savrulan sebze ve meyveler...

Google Haberlere Abone ol
Kazada yola dökülen sebzeler E-5'i kilitledi

Kadıköy'de, seyir halindeki bir kamyonun diğer araçları sıkıştırması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Biri sebze ve meyve kamyoneti olan 3 araç birbirine girdi. Bir kişinin yaralandığı kaza sırasında yola savrulan sebze ve meyveler nedeniyle trafik kilitlendi.

Kaza saat 10.00 sıralarında Acıbadem Köprüsü Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddialara göre, seyir halinde olan Uğur Doktaş'ın kullandığı 34 ZK 8754 plakalı hafriyat kamyonu, aynı yöne giden 34 SGE 47 plakalı Aslı Terzioğlu'nun kullandığı otomobili sıkıştırdı. Paniğe kapılan Terzioğlu'nun sol şeride geçmesi sırasında arkadan gelen Şaban Şenay'ın kullandığı sebze ve meyve yüklü kamyonet Terzioğlu'nun otomobiline çarptı. Bu sırada arkadan gelen Gürcan Dalkıran'ın kullandığı 34 SME 94 otomobil de kamyonete vurdu. Kaza sırasında kamyoneteki domates, karpuz ve biberler yola saçıldı. Olay sırasında kamyonet sürücüsü Şaban Şenay yaralandı. Kazayı gören sürücüler yardıma koşarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. E-5 Karayolu'nda kaza nedeniyle trafik kilitlendi. Uzun araç kuyrukları nedeniyle yardım ekipleri kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı Şaban Şenay'ı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yola savrulan sebze ve meyvelerin temizlenmesinden sonra yol yeniden açıldı. Kazazede Gürcan Nalkıran, kazaya aşırı hız yapan hafriyat kamyonunun neden olduğunu söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar