Kazada küçük kız şoka girdi, ağır yaralı anne dakikalarca ambulans bekledi

Arızalandığı için sağ şeride geçmek üzere olan bir otomobile başka bir otomobil arkadan hızla çarpınca can pazarı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Kazada küçük kız şoka girdi, ağır yaralı anne dakikalarca ambulans bekledi

Arızalandığı için sağ şeride geçmek üzere olan bir otomobile başka bir otomobil arkadan hızla çarpınca can pazarı yaşandı. Kazada, küçük bir kız şoka girdi, annesi ağır yaralı halde uzun süre ambulans bekledi.

Ankara-Samsun Yolu, Bayındır Barajı ışıklarını yaklaşık 500 metre geçtikten sonra meydana gelen trafik kazasında, 1'i çocuk 6 kişi yaralandı. İddialara göre; Mustafa Akdeniz'in kullandığı 06 EAB 32 plakalı otomobil, Ankara istikametine doğru seyir halindeyken arızalandı. Aynı yönde seyir halindeki Emirzalı Koç'un kullandığı 43 SL 532 plakalı otomobil, araca büyük bir hızla çarptı. Çarpma sonucunda iki otomobil de savuruldu.

Kaza sonrası tam anlamıyla can pazarı yaşandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Durumu ağır olan Emirzalı Koç, sedyeyle ambulansa konularak, hafif yaralı diğer yolcuyla birlikte hastaneye gönderildi. Aynı araçta bulunan İsmihan K. isimli kadın, çevreden yetişenlerin yardımıyla araçtan çıkartılarak orta refüje yatırıldı.
Kaza yapan öndeki araçta annesiyle birlikte bulunan ve hafif yaralanan küçük bir kız, girdiği şokun etkisiyle ağlamaya başladı. Anne, ağır yaralı halde otomobilde beklerken, küçük kız orta refüje yatırıldı.

YAKINLARINI KAZA YAPTIĞINA İNANDIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Bu sırada, kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü olan Mustafa Akdeniz, aracın içinde yaralı halde bulunan kadının eşini arayarak kazayı bildirmek istedi. Sürücü, "enişte" diye hitap ettiği telefondaki kişiyi, kaza yaptıklarına ikna edemedi. "Kaza yaptık. Yemin ederim doğru söylüyorum. Sana ne yalan söyleyeceğim" diyen Mustafa Akdeniz, olay yerini de tarif etti.

Küçük kızın babası, kısa bir süre sonra olay yerine geldi. Eşini aracın içinde ağır yaralı halde ve kızını da ambulansın içinde gören baba gözyaşlarını tutamadı. Sağlık görevlileri, babayı teskin etmeye çalıştı.

Dakikalarca süren beklemeden sonra olay yerine gelen ambulanslar, orta refüjde bekleyen kadın ile aracın içinde bekleyen ağır yaralı kadını hastanelere götürdü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar