Kaz Dağları'nda AYFOT doğayla bütünleşti

Türkiye'nin 34 milli parkından birini de içinde barındıran Kaz Dağları, Ayvalık Fotoğrafçılık Topluluğu (AYFOT) tarafından ziyaret edildi.Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün organizasyonuyla Kaz Dağları AYFOT ekibinden...

Google Haberlere Abone ol
Kaz Dağları'nda AYFOT doğayla bütünleşti

Türkiye'nin 34 milli parkından birini de içinde barındıran Kaz Dağları, Ayvalık Fotoğrafçılık Topluluğu (AYFOT) tarafından ziyaret edildi.

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün organizasyonuyla Kaz Dağları AYFOT ekibinden 18 kişilik ekip, alan kılavuzlarıyla önce Sarıkız'a tırmandı. 1726 Rakımlı Sarıkız Türbesine tırmanan AYFOT Grubu bol bol fotoğraf çekti, doğayla bütünleşti.

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Mustafa Demirbaş, Ayvalık Fotoğraçılık Topluluğu'ndan 18 kişilik bir ekiple 1726 rakımlı Sarıkız Türbesi'ne tırmandıklarını belirterek, "Tozlu-Göknar bölgesinde 6 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptık. Sarıkız Tepesi'nde ve yürüyüş esnasında bol bol fotoğraf çekme fırsatı bulan Ayvalık Fotoğraf Topluluğu, doğayla bütünleşti. Kaz Dağları'nda baharın güzelliği de ancak yürüyüş yaparak keşfedilir, bu konuda da kulübümüz arzu edenlere yardımcı olmaktadır.'' dedi. Ayvalık Fotoğrafçılık Topluluğu, yürüyüş sonrası Memetalan köyünde ikram edilen çay ve doğal meyvelerle yorgunluklarını attı.

CİHAN

Yorumlar